|
Наш опрос
СтатистикаПользователи, посетившие сайт за сегодня:
|
 |
Пятница, 30.07.2010, 12:25 Приветствую Вас Гость
Форум неформалов
| Ревность |
| sXe | Дата: Четверг, 09.07.2009, 09:20 | Сообщение # 1 |
Флудер-новичек
Награды: 2
Статус: Нету
| Хочу дізнтись вашу думку про це почуття(?).Чи ревнощі це вияв кохання,чи просто почуття власності? Чи ревнива ви людина? Чи подобається вам,коли вас ревнують?..і т.д. і т.п.) Добавлено (09.07.2009, 09:20) --------------------------------------------- Мій коханий мене жахливо ревнує з приводу і без...Він мене любить і знає,як люблю його я,але щось змушує його нервувати,коли я просто розмовляю з ПРОСТО ДРУГОМ! Я йому не раз говорила,що крім нього мені ніхто не потрібен,що я не б*ядь. Каже,що вірить і довіряє,але всеодно мучиться від "всякіх патлатих панків і хіпарів" з якими спілкуюсь!.. Це мене просто вбиває!Порадбте,будь-ласка,як з цим впоратись. Недавно ми з ним посварились,тому що я пішла на фест з подругою і другом,а йому не сказала... Потім він вибачався за свої підозри,казав,що постарається не ревнувати...я сказала,що,якщо це повториться,то я з ним розтанусь(...
Мене виховували молдаванські будівельники,того в голові велика вава;-))
|
| |
| | |
| ElleJester | Дата: Четверг, 09.07.2009, 14:40 | Сообщение # 2 |
Флудер-новичек
Награды: 0
| Ото в мене таке саме, тільки навпаки.) Я ж вже казала, що мене трохи зіпсували... Проте сама розумію, що ревнощі - штука поганська. Як для того, хто ревнує, так і для отго, до кого ревнують.І треба з цим боротись методом праці над собою. В мене ситуація взагалі прикольна - я і мій коханий маємо однакові характери, ми взагалі в усьому однакові. Єдина наша розбіжність - я показую свої почуття, а він ні (я не знаю, як це він так навчився )) ). Ми один одного ревнуємо до всього, що дихає і не дихає, та всі проблеми та сварки від того, що я йому на це вказую. ( Я зовсім нещодавно про це сиділа-думала і зрозуміла, що коли людина чимось зайнята - будь чим, роботою, універом, гулянням з друзями, або навіть просто вишивкою хрестиком - то їй вже не до ревнощів, і взагалі не до поганих думок.) До речі, тоді й коханому твоєму захочеться з тобою частіше бачитись і спілкуватись. Ото саме тому я й так рвусь до універу, бодай хоч там знову стану сама собою.) Пе.еСик: хоча може це тільки мені таке підходить, а йому вже тре щось інше думати.)
Не стучись в дверь к Смерти, лучше нажми на кнопку звонка - Смерть это бесит. :)
Сообщение отредактировал ElleJester - Четверг, 09.07.2009, 14:42 |
| |
| | |
| Milashka_Eri_Dark | Дата: Пятница, 10.07.2009, 13:59 | Сообщение # 3 |
Постоялец
Награды: 1
| По-моему, ревность - это самое разрушительное чувство! Стоит только позволить ей себя захлестнуть - и жизнь превращается в Ад. Сомнения, подозрительные мысли... Начинаешь обращать внимание на каждую мелочь, и будучи не в силах объективно оценить ситуацию, всё перекручиваешь и выставляешь в негативном свете. Или наоборот, приходится бесконечно оправдываться, доказывая свою верность... Короче, не жизнь, а кошмар с этой ревностью. Вообще, мне кажется, что ревность порождается прежде всего неуверенностью в себе. Поэтому, как было правильно замечено в предыдущем посте:Quote (ElleJester) треба з цим боротись методом праці над собою
Я ношу судьбу на чёрном шнурке,я судьбу сжимаю,словно птицу в руке, и, казалось бы, чего там - только пальцы разжать,но судьба подобна тени - от неё не сбежать...
|
| |
| | |
| Палача_Невеста | Дата: Пятница, 10.07.2009, 14:51 | Сообщение # 4 |
Юзер
| sXe, мені чомусь здається(можливо я помиляюсь),що твій коханий тобі не довіряє настільки аби спокійно відпускати тебе з ПРОСТО ДРУГОМ кудись...я в таких випадках(коли коханий забороняв чи ревнував мене до моїх друзів)просто попереджувала про те,що друг то з дитинства і назавжди,а він лише на деякий період мого життя...можливо тобі ще раз тре поговорити з ним про це(розкажи як ти до нього ставишся,як до друзів ставишся...)а ще можно брати його з собою всюди))))))))))))
Кайэнсин фал бьецц коппон канглос кри а дроу!!!!!! Несчасны те,кто думает,что понимает замыслы дроу!!!!!! Не бийтеся об заклад з подругою,що замість матів будете казати МАКЛАР!!!!Це макларить!!!!!!!!!!!
|
| |
| | |
| ElleJester | Дата: Пятница, 10.07.2009, 15:55 | Сообщение # 5 |
Флудер-новичек
| Quote (Палача_Невеста) просто попереджувала про те,що друг то з дитинства і назавжди,а він лише на деякий період мого життя... хм, а раптом не на деякий? Мені здається, то було жорсткувато так казати.) Хоча впринципі, саме жорсткокість допомагає іноді взятись за розум.) Єх, мені би бути трішки жорсткішою....
Не стучись в дверь к Смерти, лучше нажми на кнопку звонка - Смерть это бесит. :)
|
| |
| | |
| sXe | Дата: Пятница, 10.07.2009, 16:17 | Сообщение # 6 |
Флудер-новичек
| гГ))Поки він тримається)) Просто сидить собі на відпочинку в Криму і казиться,що мене біля нього немає))) Добре,що він нічо не забороняє,інакше б слала під три чорти...Але його підозри мене жахливо дратують...
|
| |
| | |
| ElleJester | Дата: Пятница, 10.07.2009, 22:27 | Сообщение # 7 |
Флудер-новичек
| Я в наступному місяці в Китай тижні на три (а мо й чотири) їду, теж хотілось би, що би мій казився. Вірніше, те що він буде казитись, це точно, про те хотілося б побачити це.) Я годуюсь емоціями...... )))
|
| |
| | |
| Палача_Невеста | Дата: Понедельник, 13.07.2009, 16:56 | Сообщение # 8 |
Юзер
| ElleJester, ще не знайшовся такий хлопець який зміг би мене витримати більше 6 місяців,тому я і знаю,що це ненадовго)))))))))) а жорстока я тік коли не доходить до людей))))))
Кайэнсин фал бьецц коппон канглос кри а дроу!!!!!! Несчасны те,кто думает,что понимает замыслы дроу!!!!!! Не бийтеся об заклад з подругою,що замість матів будете казати МАКЛАР!!!!Це макларить!!!!!!!!!!!
|
| |
| | |
| ElleJester | Дата: Понедельник, 13.07.2009, 20:45 | Сообщение # 9 |
Флудер-новичек
| Хм.... Цікаво, мене витримувати більше трьох днів ніхто не може, а от зустрічаюсь вже рік і два місяці...))
|
| |
| | |
| In4ik | Дата: Вторник, 14.07.2009, 15:54 | Сообщение # 10 |
Ламер
| )))ревнощі це лише привід перевірити себе і коханого в тому що ти йому не байдужа....Ревнощі для мене - це підсвідомий страх того, що кохана людина в один прекрасний для неї і непрекрасний для мене день зустріне когось кращого, розумнішого, гарнішого, ніж я. Проте не можна ж марнувати життя на те, щоби себе з кимсь порівнювати - ніхто не ідеал, завжди знайдеться кращий Крім того, в такому разі треба змусити себе радіти тому, що твоя любов щаслива.Бо коли не даєш приводу для ревнощів і показуєш своїй людині що тобі крім нього ніхто непотрібен то цим методом домогтись можна багато чого...
|
| |
| | |
| Milashka_Eri_Dark | Дата: Четверг, 16.07.2009, 22:57 | Сообщение # 11 |
Постоялец
| Згадала один старий вислів по темі: " Ревнощі для кохання, як прянощі для страви - без них не існує гостроти почуттів". Можу визнати для себе, що в цьому є частка правди. Якщо, звичайно, в розумних межах.
Я ношу судьбу на чёрном шнурке,я судьбу сжимаю,словно птицу в руке, и, казалось бы, чего там - только пальцы разжать,но судьба подобна тени - от неё не сбежать...
|
| |
| | |
| sXe | Дата: Пятница, 17.07.2009, 14:43 | Сообщение # 12 |
Флудер-новичек
| Мене дратують ревнощі...мені їх зовсім не треба...ці підозри і недовіра мене принижують і ранять...
|
| |
| | |
| ElleJester | Дата: Суббота, 18.07.2009, 22:14 | Сообщение # 13 |
Флудер-новичек
| Ну ревнощі це гарно з одного боку... Проте що занадто то нездраво...)
|
| |
| |
|
 |