Форум неформалов

Форма входа

Логин:
Пароль:

Мини-чат

200

Поиск

Наш опрос

Кто Вы?
Всего ответов: 860

Случайное фото

Активно читают

Скинхеды (просмотров 2551)
Готы (просмотров 2159)
Происхождение вампиров или История Мира Тьмы (просмотров 1891)
Моды (просмотров 1594)
Хиппи (просмотров 1113)

Друзья сайта

Статистика

Пользователи, посетившие сайт за сегодня:
Пятница, 30.07.2010, 12:25
Приветствую Вас Гость
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Форум неформалов

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 11
Модератор форума: Anezka 
Форум неформалов » Любовь и отношения » Любовь... » Ревность
Ревность
sXeДата: Четверг, 09.07.2009, 09:20 | Сообщение # 1
Флудер-новичек
Награды: 2
Статус: Нету
Хочу дізнтись вашу думку про це почуття(?).Чи ревнощі це вияв кохання,чи просто почуття власності? Чи ревнива ви людина? Чи подобається вам,коли вас ревнують?..і т.д. і т.п.)

Добавлено (09.07.2009, 09:20)
---------------------------------------------
Мій коханий мене жахливо ревнує з приводу і без...Він мене любить і знає,як люблю його я,але щось змушує його нервувати,коли я просто розмовляю з ПРОСТО ДРУГОМ! Я йому не раз говорила,що крім нього мені ніхто не потрібен,що я не б*ядь. Каже,що вірить і довіряє,але всеодно мучиться від "всякіх патлатих панків і хіпарів" з якими спілкуюсь!.. Це мене просто вбиває!Порадбте,будь-ласка,як з цим впоратись. Недавно ми з ним посварились,тому що я пішла на фест з подругою і другом,а йому не сказала... Потім він вибачався за свої підозри,казав,що постарається не ревнувати...я сказала,що,якщо це повториться,то я з ним розтанусь(...

Мене виховували молдаванські будівельники,того в голові велика вава;-))

ElleJesterДата: Четверг, 09.07.2009, 14:40 | Сообщение # 2
Флудер-новичек
Награды: 0
Ото в мене таке саме, тільки навпаки.) Я ж вже казала, що мене трохи зіпсували... Проте сама розумію, що ревнощі - штука поганська. Як для того, хто ревнує, так і для отго, до кого ревнують.І треба з цим боротись методом праці над собою. В мене ситуація взагалі прикольна - я і мій коханий маємо однакові характери, ми взагалі в усьому однакові. Єдина наша розбіжність - я показую свої почуття, а він ні (я не знаю, як це він так навчився )) ). Ми один одного ревнуємо до всього, що дихає і не дихає, та всі проблеми та сварки від того, що я йому на це вказую. (
Я зовсім нещодавно про це сиділа-думала і зрозуміла, що коли людина чимось зайнята - будь чим, роботою, універом, гулянням з друзями, або навіть просто вишивкою хрестиком - то їй вже не до ревнощів, і взагалі не до поганих думок.) До речі, тоді й коханому твоєму захочеться з тобою частіше бачитись і спілкуватись.
Ото саме тому я й так рвусь до універу, бодай хоч там знову стану сама собою.)

Пе.еСик: хоча може це тільки мені таке підходить, а йому вже тре щось інше думати.)

Не стучись в дверь к Смерти, лучше нажми на кнопку звонка - Смерть это бесит. :)

Сообщение отредактировал ElleJester - Четверг, 09.07.2009, 14:42

Milashka_Eri_DarkДата: Пятница, 10.07.2009, 13:59 | Сообщение # 3
Постоялец
Награды: 1
По-моему, ревность - это самое разрушительное чувство! Стоит только позволить ей себя захлестнуть - и жизнь превращается в Ад. Сомнения, подозрительные мысли... Начинаешь обращать внимание на каждую мелочь, и будучи не в силах объективно оценить ситуацию, всё перекручиваешь и выставляешь в негативном свете. Или наоборот, приходится бесконечно оправдываться, доказывая свою верность... Короче, не жизнь, а кошмар с этой ревностью.
Вообще, мне кажется, что ревность порождается прежде всего неуверенностью в себе. Поэтому, как было правильно замечено в предыдущем посте:
Quote (ElleJester)
треба з цим боротись методом праці над собою

Я ношу судьбу на чёрном шнурке,я судьбу сжимаю,словно птицу в руке, и, казалось бы, чего там - только пальцы разжать,но судьба подобна тени - от неё не сбежать...

Палача_НевестаДата: Пятница, 10.07.2009, 14:51 | Сообщение # 4
Юзер
sXe, мені чомусь здається(можливо я помиляюсь),що твій коханий тобі не довіряє настільки аби спокійно відпускати тебе з ПРОСТО ДРУГОМ кудись...я в таких випадках(коли коханий забороняв чи ревнував мене до моїх друзів)просто попереджувала про те,що друг то з дитинства і назавжди,а він лише на деякий період мого життя...можливо тобі ще раз тре поговорити з ним про це(розкажи як ти до нього ставишся,як до друзів ставишся...)а ще можно брати його з собою всюди))))))))))))

Кайэнсин фал бьецц коппон канглос кри а дроу!!!!!!
Несчасны те,кто думает,что понимает замыслы дроу!!!!!!

Не бийтеся об заклад з подругою,що замість матів будете казати МАКЛАР!!!!Це макларить!!!!!!!!!!!

ElleJesterДата: Пятница, 10.07.2009, 15:55 | Сообщение # 5
Флудер-новичек
Quote (Палача_Невеста)
просто попереджувала про те,що друг то з дитинства і назавжди,а він лише на деякий період мого життя...

хм, а раптом не на деякий? Мені здається, то було жорсткувато так казати.) Хоча впринципі, саме жорсткокість допомагає іноді взятись за розум.) Єх, мені би бути трішки жорсткішою....

Не стучись в дверь к Смерти, лучше нажми на кнопку звонка - Смерть это бесит. :)

sXeДата: Пятница, 10.07.2009, 16:17 | Сообщение # 6
Флудер-новичек
гГ))Поки він тримається))
Просто сидить собі на відпочинку в Криму і казиться,що мене біля нього немає)))
Добре,що він нічо не забороняє,інакше б слала під три чорти...Але його підозри мене жахливо дратують...

ElleJesterДата: Пятница, 10.07.2009, 22:27 | Сообщение # 7
Флудер-новичек
Я в наступному місяці в Китай тижні на три (а мо й чотири) їду, теж хотілось би, що би мій казився. Вірніше, те що він буде казитись, це точно, про те хотілося б побачити це.) Я годуюсь емоціями...... )))

Палача_НевестаДата: Понедельник, 13.07.2009, 16:56 | Сообщение # 8
Юзер
ElleJester, ще не знайшовся такий хлопець який зміг би мене витримати більше 6 місяців,тому я і знаю,що це ненадовго)))))))))) biggrin
а жорстока я тік коли не доходить до людей)))))) dry smile

Кайэнсин фал бьецц коппон канглос кри а дроу!!!!!!
Несчасны те,кто думает,что понимает замыслы дроу!!!!!!

Не бийтеся об заклад з подругою,що замість матів будете казати МАКЛАР!!!!Це макларить!!!!!!!!!!!

ElleJesterДата: Понедельник, 13.07.2009, 20:45 | Сообщение # 9
Флудер-новичек
Хм.... Цікаво, мене витримувати більше трьох днів ніхто не може, а от зустрічаюсь вже рік і два місяці...))

In4ikДата: Вторник, 14.07.2009, 15:54 | Сообщение # 10
Ламер
)))ревнощі це лише привід перевірити себе і коханого в тому що ти йому не байдужа....Ревнощі для мене - це підсвідомий страх того, що кохана людина в один прекрасний для неї і непрекрасний для мене день зустріне когось кращого, розумнішого, гарнішого, ніж я. Проте не можна ж марнувати життя на те, щоби себе з кимсь порівнювати - ніхто не ідеал, завжди знайдеться кращий Крім того, в такому разі треба змусити себе радіти тому, що твоя любов щаслива.Бо коли не даєш приводу для ревнощів і показуєш своїй людині що тобі крім нього ніхто непотрібен то цим методом домогтись можна багато чого...

Milashka_Eri_DarkДата: Четверг, 16.07.2009, 22:57 | Сообщение # 11
Постоялец
Згадала один старий вислів по темі: " Ревнощі для кохання, як прянощі для страви - без них не існує гостроти почуттів". Можу визнати для себе, що в цьому є частка правди. Якщо, звичайно, в розумних межах.

Я ношу судьбу на чёрном шнурке,я судьбу сжимаю,словно птицу в руке, и, казалось бы, чего там - только пальцы разжать,но судьба подобна тени - от неё не сбежать...

sXeДата: Пятница, 17.07.2009, 14:43 | Сообщение # 12
Флудер-новичек
Мене дратують ревнощі...мені їх зовсім не треба...ці підозри і недовіра мене принижують і ранять...

ElleJesterДата: Суббота, 18.07.2009, 22:14 | Сообщение # 13
Флудер-новичек
Ну ревнощі це гарно з одного боку... Проте що занадто то нездраво...)

Форум неформалов » Любовь и отношения » Любовь... » Ревность
Страница 1 из 11
Поиск: